(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Sárský bramborák
Potřebné ingredience
Brambory, vejce, sůl, pepř,muškátový oříšek, sekaná petrželka, slanina, cibule, porek.
Postup přípravy
Nahrubo nastrouháte asi kilo brambor, na pánvi osmahnete slaninu , cibuli a kolečka z 1 většího porku. Brambory smícháte s 1-2 vejci,osolíme ,opepříme, 1/2 lžičky muškátového oříšku, sekaná petrželka,do totoho přimíchat osmaženou cibuli,porek a slaninu. Dár do pekáčku a pečeme asi 3/4 hod. první pomalu pak přidáme aby se udělala kurčička . Jinak to můžete dělat dle své fantazie ,dělala jsem to i s hříbky místo petrželky můžete dát majoránku, nebo jen salám, klobásu prostě co dům dal.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Jentl
(upraveno)
29. 4. 2009, 14:46
To zní moc dobře, vyzkouším, ty brambory mají být syrové, nebo uvařené?