Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Vepřový gulášek v troubě

0.0
Vepřový gulášek v troubě

Potřebné ingredience

500g kýty...plecka..
sůl,pepř,kečup,5stroužků česneku,kolik masa tolik cibule,olej nebo sádlo,majoránka,ml.paprika,drcený kmínek,(koření dle libosti)můžete dát gulášové koření....
hladká mouka.

Postup přípravy

nakrájenou cibuli dáme do hrnce na olej a smažíme do zlatova,potom přidáme dvě lžíce kečupu,lžíci ml.papriky,drcený kmínek,koření(dle libosti)nastrouhaný česnek a restujeme..cca 5minutek stále zprudka pak zasypeme moukou...cca 4lžíce hl.mouky a znova zlehka opečeme a spojíme dohromady.
Zalijeme studenou vodou....do půlky hrnce a vložíme osolené a opepřené na kosty nakrájené maso.dáme pod pokličku a šup do trouby...při 200stupních..pečeme v troubě 40minutek.gulášek je výtečný a nemusí se vůbec zahuštovat,navíc krásně provařen a chutná uplně jinak než z plotny.Podávejte s čímkoliv.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Andris44 10. 6. 2009, 12:43
Tak dnes jsem vařila a gulášek je opravdu luxusní!!! |:o) (clamp)Asi zatím můj nejlepší! (radost)Všem doporučuji zkusit!Díky za prima receptík!!! (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie