Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Uzené na divoko na dva způsoby

0.0
Uzené na divoko na dva způsoby

Potřebné ingredience

Uzené maso, 2 cibule, petržel, celer, mrkev, pórek, bobkový list, nové koření, trochu grilovacího koření, trochu vegety, kari, 1 kostka masoxu, 4 ks nakládaných okurek, mouka, smetana

Postup přípravy

1. varianta:
Necháme zesklovatět cibulku, přidáme najemno nakrájenou zeleninu, podlejeme vodou, přidáme masox a koření. Potom maso a ke konci okurky. Podáváme s chlebem.
2. varianta:
Stejný postup jako varianta1, ale maso pak vytáhneme a zeleninu rozmixujeme. Zahustíme smetanou s moukou. Podáváme s knedlí.
Dejte si pozor na solení, protože každé uzené maso je jinak slané. Dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

marcelka1976 17. 12. 2011, 12:01
Musím pochválit (Y) (Y) (Y).Dnes jsem vařila k obědu variantu č.2 a moc nám oběd chutnal (clamp) (clamp) (clamp)
enestejša 29. 4. 2009, 22:56
Mám i zavařené maso, a to je pak rychlovka. Jinak ho dávám do tlakáče. Poradila mně to manželova teta a pak jsem to prezentovala chlapům při stavbě, mohli se utlouct po variantě 1.
Záhoráčka 29. 4. 2009, 13:10
vyzerá to veľmi dobre (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie