(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Uzené na divoko na dva způsoby
Potřebné ingredience
Uzené maso, 2 cibule, petržel, celer, mrkev, pórek, bobkový list, nové koření, trochu grilovacího koření, trochu vegety, kari, 1 kostka masoxu, 4 ks nakládaných okurek, mouka, smetana
Postup přípravy
1. varianta:
Necháme zesklovatět cibulku, přidáme najemno nakrájenou zeleninu, podlejeme vodou, přidáme masox a koření. Potom maso a ke konci okurky. Podáváme s chlebem.
2. varianta:
Stejný postup jako varianta1, ale maso pak vytáhneme a zeleninu rozmixujeme. Zahustíme smetanou s moukou. Podáváme s knedlí.
Dejte si pozor na solení, protože každé uzené maso je jinak slané. Dobrou chuť.
Necháme zesklovatět cibulku, přidáme najemno nakrájenou zeleninu, podlejeme vodou, přidáme masox a koření. Potom maso a ke konci okurky. Podáváme s chlebem.
2. varianta:
Stejný postup jako varianta1, ale maso pak vytáhneme a zeleninu rozmixujeme. Zahustíme smetanou s moukou. Podáváme s knedlí.
Dejte si pozor na solení, protože každé uzené maso je jinak slané. Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
marcelka1976
(upraveno)
17. 12. 2011, 12:01
Musím pochválit .Dnes jsem vařila k obědu variantu č.2 a moc nám oběd chutnal
enestejša
(upraveno)
29. 4. 2009, 22:56
Mám i zavařené maso, a to je pak rychlovka. Jinak ho dávám do tlakáče. Poradila mně to manželova teta a pak jsem to prezentovala chlapům při stavbě, mohli se utlouct po variantě 1.
Záhoráčka
(upraveno)
29. 4. 2009, 13:10
vyzerá to veľmi dobre