(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Výborný italský gulášek- spezzatino - další eintopf :-)) tedy z jednoho hrnce
Potřebné ingredience
pomodori pelati - spařená rajčata v konzervě; 1-2 konzervy,
kus hovězího na omáčku,
čerstvý rozmarýn,
česnek,
cibule,
brambory,
hovězí vývar,
bílé suché víno
Postup přípravy
Někdy si dám maso lehce předvařit do papiňáku, získám tak i vývar, který pak dochutím vegolou.
Ale jindy vše najednou a s kostkou biomasoxu:
Na oliv. oleji osmahnu kousíčky masa, aby se zatáhlo, přidám na kostky cibuli a rozmarýn, když maso pustí trochu šťávy, přidám na kostky nakrájené brambory a vývar (trochu a dolévám, aby se maso jen vařilo, ale nevylouhovalo). když jsou brambory zpola uvařené, přisypu česnek na plátky, a rajčata z konzervy. osolím dle potřeby, zaliji trochou bílého vína, vařím do dovaření všech komponent a míchám. brambory se někdy přichytávají.
kdyžtak dochutit citrónovou šťávou.
Ale jindy vše najednou a s kostkou biomasoxu:
Na oliv. oleji osmahnu kousíčky masa, aby se zatáhlo, přidám na kostky cibuli a rozmarýn, když maso pustí trochu šťávy, přidám na kostky nakrájené brambory a vývar (trochu a dolévám, aby se maso jen vařilo, ale nevylouhovalo). když jsou brambory zpola uvařené, přisypu česnek na plátky, a rajčata z konzervy. osolím dle potřeby, zaliji trochou bílého vína, vařím do dovaření všech komponent a míchám. brambory se někdy přichytávají.
kdyžtak dochutit citrónovou šťávou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé