Čokoládový dort z bílé, mléčné i hořké čokolády
Potřebné ingredience
spousta čokolády
Postup přípravy
vrstvy
Trubičky jsou dělané dle postupu Zdenky R (ID 79885): nastříhala jsem obdélníčky pečícího papíru, natřela tenkou vrstvu čokolády rozrtavené ve vodní lázni, smotala a dala do mrazáku. Za chvíli jsem sloupla papír a přendala trubičku do lednice. Docela piplačka a ve finále jsem zjistila, že jsou dlouhé, takže jsem každou o 1/3 zkracovala :o)
Čokoládové sypání je z mléčné 200g čokolády. Dala jsem ji do lednice a hodně ztuhlou jsem krájela na tenko nožem s dlouhou čepelí.
Původní záměr - dort i s plamínky. Nakonec se mi dort líbil více bez plamínků, takže jsem je vyndala
pohled letecký
pohled boční.
Na čokoozdoby jsem použila asi 120g bílé čokolády + 2 PL pšeničného sirupu
a konečně řez
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé