bagr
Potřebné ingredience
korpus od Dáši (onasi) - 2x na klasický plech, tentokrát jenom světlý, čokoládový krém, marmeláda, mandarinky a borůvky, salková hmota od Ariell, Be-Be sušenky, kokos, čokoláda, pár piškotů
Postup přípravy
Pak následovalo potahování. Kopečky jsou dotvarované punčovinou a vydlabání díry.
Hlína je z čokoládového pudinkového krému, pro tmavší barvu jsem přidala ještě kakao. Po natření posypáno nahrubo pomačkanými piškoty.
Stromy jsou z čokolády - na smrštovací folii jsem si čokoládou nakreslila tvar stromu a vyplnila ho. Pozor - dávat silnější vrstvu, dát jednu, nechat chvíli zatuhnout a dát další, jinak se to láme. Koruna je posypaná obarveným kokosem (do pytlíku jsem nasypala kokos a kápla trochu gelové barvy se slivovicí a pořádně promnula).
Bagr je složený z Be-Be sušenek promazaných marmeládou a potažených salkovou hmotou. Rameno bagru, lžici, myš a závory jsem dělala 4 dny dopředu, bagr samotný asi den a půl. Kola jsou z obalených dětských piškotů.
takhle to začíná
podpěry jsou ještě nutností
připravené stromy
tráva už je na svém místě
ted už i silnice
kopeček pro myšku a díra
hlína také na svém místě a může přijet bagr
letecký pohled
jedna strana
druhá strana
detail myšáka
lžice (nebo jak se to vlastně správě jmenuje)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé