(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Gnochi s fazolema
Potřebné ingredience
1 balení Gnochi(takové bramborové noky), 1 konzerva fazolí-může být buď v kečupu nebo v nálevu, ale nálev vylít, nějaká uzenina(klobása,točeňák apod.) cibule, kečup, pepř, zahustit vodou s moukou.
Postup přípravy
Gnochi uvaříme podle návodu na pytlíku.
Nakrájíme si cibulku necháme zesklovatět, přidáme zcezené fazole, uzeninu a kečup. Vše necháme prohřát. Můžeme naředit vodou a zjemnit troškou mlíka, a potom zahustit vodou s moukou. Případně dál nějak dochutit(chilli)- meze se nekladou. Myslím že by to šlo i nalít na ty fazole malé lečo. Po dovaření noků vše spojíme a jíme!je to dobrůtka! je možné na to udělat i sýrovou omáčku normální jak děláte na těstoviny, nebo nějakou omáčku s nivou.Zatím jsem zkoušela jen tuto variantu s fazolemi.
Je to dobré a syté.
Nakrájíme si cibulku necháme zesklovatět, přidáme zcezené fazole, uzeninu a kečup. Vše necháme prohřát. Můžeme naředit vodou a zjemnit troškou mlíka, a potom zahustit vodou s moukou. Případně dál nějak dochutit(chilli)- meze se nekladou. Myslím že by to šlo i nalít na ty fazole malé lečo. Po dovaření noků vše spojíme a jíme!je to dobrůtka! je možné na to udělat i sýrovou omáčku normální jak děláte na těstoviny, nebo nějakou omáčku s nivou.Zatím jsem zkoušela jen tuto variantu s fazolemi.
Je to dobré a syté.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé