Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

MŮJ POMOCNÍK PŘI VÝROBĚ DORTŮ

0.0
MŮJ POMOCNÍK PŘI VÝROBĚ DORTŮ

Potřebné ingredience

hodně děvčat se mě ptalo co mám za šlehač s čím pracuju každé jsem napsala jen název tak vám ho předvádím přesně tenhle robot vlastním a nedovedu si to už bez něj představit jede třetím rokem 365 dní v roce a ,,drží..je cenově náročnější to je fakt ale co všechno v něm dělám tak ,,normální,, ,,obyčejnější,,roboty bych už potřebovala nejmín dva protože by odešly měla jsem jeden z levnějších a do roka odešel nemělo smysl ho ani opravovat...takže ty peníze bych stejně musela dát takhle jsem je dala jen jednou vlastně manžel :-)))))))))))do základní výbavy patří mísa 2 hnětací háky 1 šlehací metla není na tom nic z umělé hmoty všechno je z nerezu a nějaká litina :-) je na tom špatný to že si ktomu dokupujete ty různé nástavce krouhače odštavnovače atd...je toho velká škála já nějaký samozřejmě taky mám ale je to drahý mě vyšel na 22tisíc stěma doplnkama základní verze jak je na obrázku plus ty háky ty jsou vtomto základu výjde v průměru od 15-17tisíc jak kde je ještě jedna verze tohoto robotu -profesionál je levnější o tři tisíce zhruba ale v žádným případě nedoporučuju on nemá vyklápěcí rameno tenhle jo!!!!!!!!!!!!!!to že nemá vyklápěcí rameno mluví za vše způsobem jakým se vydělává ta mísa -tak to je horor musíte to naklonit tak když bude mísa povrch tak se vám zákonitě něco vyleje z obsahu-takže na jedné straně ušetříte nějakou tu tisícovečku na straně druhé ji proděláte a vytečou vám i nervy :-))))))))))))robot je všech barevných verzích až po niklovou viděla jsem hodně barev kromě růžové :-) já mám oranžový a ještě bych chtěla v červené no uvidíme narozky mám až v prosinci..jinak v něm dělám všechny druhy těst od lineckého přes kynuté ,lité až po těsta na dorty krémy pomazánky no na co si vzpomenete od toho ten robot taky je :-)))))))))))))))

Postup přípravy

..........

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ladybej 22. 4. 2009, 11:11
Mám ho taky a je skvělý. Investice je sice dost vysoká, ale vyplatí se. Mám ho rok a půl, zvládla jsem s ním dvoje vánoce (cukroví 70 a 108 kg) a kromě toho během roku dorty, drobné cukroví, pomazánky, těsta... Našla jsem ho na internetu levnější, občas mívají akce. Pokud někdo peče víc, vřele doporučuju.
Maggie3105 22. 4. 2009, 0:13
Robotek je super mam uz ho treti rok a jsem s nim nad miru spokojena :-) :-) :-) doporucuji vsem (^) (L) (L) (L) (L)
kocon 21. 4. 2009, 21:23
Na ten jsem taky koukala! Jen jsem neměla reference od konkretního člověka:teď už ano!!!!Před vánoci byl k němu jako bonus nástavec na mletí masa! V Gostolu-lituju, že jsem do něj nešla! (Y)
žabada 21. 4. 2009, 6:54
Tak o tom se mi bude i zdát :'( :'( :'( jen ty peníze nejsou na skladě *-) *-) , že bych na půjčku? *-) dík za tip (hello) (hello) (hello)
Radunna 20. 4. 2009, 13:31
Dotázek! :-$Kolik dávek těsta např na dort(z kolika vajec) se vejde do mísy? *-)A kolik máslového krému(z kolika másel)?Na kolik vyjde náhradní mísa? (L) Mám zatím BOSHa,ale do mísy se vejdou 2,max 2,5 dávky krému a těsta +o(někdy bych potřebovala i víc,tak dělám na několikrát :-SA vadí mi,že máslo do šlehací metly zaleze dovnitř a stejně ho musím dolovat stěrkou. +o(
Houston1 20. 4. 2009, 13:11
YVONN 20. 4. 2009, 22:01
@Houston1 NENÍ U NĚJ NAPSÁNO ŽE JE S NAKLONĚNOU HLAVOU K SNADNÉMU PŘÍSTUPU....A U TOHO ČERVENÝHO KTEREJ STÁL 13279KČ TAK TED JE O 14%LEVNĚJŠÍ U TOHO TO NAPSÁNO JE TEN ČERVENEJ JE STOPROCENTNĚ TEN CO MÁM JÁ...PRAVDA JE UŽ TO JE KRÁSNÝ ŽE HO VŮBEC SLEVNILY O PÁR KORUN JÁ HO MĚLA Z OBCHODU PŘES ŽÁDNEJ INTERNET TENKRÁT ;-) TAKŽE HO MÁM ZA DRÁŽ (6)
Jxsara 20. 4. 2009, 11:51
Můj sen [A] [A]
akr 20. 4. 2009, 11:10
Yvono robota mám bílého a jsem sním moc moc spokojená (radost) dostala jsem ho od rodičů k 20tým narozeninám a už ho používám deset let bez něj si to nedovedu představit (Y) (Y)
YVONN 20. 4. 2009, 12:28
@akr ŽE JO LENI?? (Y)JÁ JSEM TAKY ŘÍKALA BEZ TOHOTO POMOCNÍKA A BEZ MYČKY BYCH SI VŮBEC V PĚTIČLENNÉ RODINĚ NEMOHLA DOVOLIT PÝCT V TAKOVÝM MNOŽSTVÍ KAŽDEJ DEN VAŘÍM TAKŽE SE POŘÁD NĚKDE NĚCO ŠLEHÁ TAKY KAŽDEJ TÝDEN PEČU NO TO BY PROSTĚ BEZ KVALITNÍHO ROBOTA NEŠLO,MĚ HO KOUPIL MANŽEL ZA VÝLOHOU V TŘEBÍČI STÁLY TYTO BAREVNÍ KRASAVCI A JÁ NA NĚ SMUTNĚ KOUKALA PÁRKRÁT :-$NO A MANŽEL PŘIJEL ZEPTAL SE ŽE PODLE TOHO CO JE DOBRÝHO K OBĚDU (pl) (pl)TAK PODLE TOHO PRÝ NĚCO DOSTANU (L)NO KDYŽ JSEM UVIDĚLA TU KRABICI SKÁKALA JSEM RADOSTÍ JAK BLÁZEN (G) (G) (G)
martik72 20. 4. 2009, 10:19
8o| 8o| Nutně ho potřebuju. Ale nejdřív bude kuchyně a pak možná, jednou.... :-) :-) :-) :-) :-)
nobstice 20. 4. 2009, 22:17
@martik72 :-D :-D :-D :-D :-D nutne???? (H) (H) (H) (H)
bara5681 20. 4. 2009, 10:06
Tak tohle je můj sen (pusa)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie