(recept
si oblíbilo 43 návštěvníků)
Listové šátečky z toustovače
Potřebné ingredience
listové těsto, na náplň jablka, skořice, marmeláda, nugeta
Postup přípravy
Listové těsto vyválíme, nakrájíme na čtverce. Na čtverec dáme náplň přitiskneme druhým čtverečkem, celé dáme do toustovače, který nemusíme vymazávat (listové těsto je tučné) a pečeme cca 6-7 minut.
Je to skvělý recept, když potřebujete upéct a trouba je mimo provoz. Nebo jako sladkou večeři.
Je to skvělý recept, když potřebujete upéct a trouba je mimo provoz. Nebo jako sladkou večeři.
v toustovači
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
cosmeetch
(upraveno)
5. 11. 2009, 20:02
Andrejko, super nápad dneska jsem šátečky dělala a jen jsme se olizovali děkuji za parádní tip na rychlou dobrůtku
veronikaplus
(upraveno)
28. 10. 2009, 21:53
Super tip,díky
Lenyela
(upraveno)
21. 10. 2009, 20:03
Tak toto nemá chybu. Dnes jsem teda vyzkoušela. Dala jsem makovou nápln.A je to úžasné. Ted jen čekám co na to kluci až přijdou dom.Moc díky za recepísek.
Lenyela
(upraveno)
20. 10. 2009, 19:35
Tak zítra jdu do toho. Ale dám makovou náplň. Snad se to povede. Pak dám vědět.Díky za inspiraci.
hradulka
(upraveno)
20. 10. 2009, 19:20
Dneska jsem to zkoušela a je to fakt super díky moc
nataska19
(upraveno)
1. 5. 2009, 14:06
Taky jsem zkoušela už 2x je to bezvadný nápad a skvěle chtunají , děkuju mě by to nenapadlo
Hanač
(upraveno)
1. 5. 2009, 13:54
supr nápad už jsme také zkusili http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=45841&user=42373 jde to skvěle
lianna
(upraveno)
21. 4. 2009, 8:03
moc děkuji za super nápad,,,už jsme pekli ajsou vinikající..určitě budeme i nadale péci...
Miri0
(upraveno)
20. 4. 2009, 19:22
Dneska jsem to udělala rodině, moc nám to všem chutnalo, budu dělat často díky za recept
Ela z Frelu
(upraveno)
19. 4. 2009, 5:42
Dobrý nápad, já dávám tousty péct na pečící papír, pak toustovač nemusím mýt, když mi náhodou vyteče sýr apod.
LAILA
(upraveno)
19. 4. 2009, 13:03
@Ela z Frelu
Dobrý den, to je skvělá rada, díky