(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
PAVLIŠOV
Potřebné ingredience
vepřové maso na řízky(co kdo má rád),hl.mouka,vejce,strouhanka,kys.,zelí,cibule,knedlík
Postup přípravy
Z masa uděláme klasické řízky-já si je na prudko osmažím a pak šoupnu do pekáčku,dám na každý máslo,zaleji omastkem z pánve,na kterém jsem je smažila a dám mírně péct do trouby,asi na 3/4h,mezitím je aspoň jednou otočím(pozor! když je tam necháte déle,vysuší se a není to ono!)
Pak si uvaříme zelí,tak jak kdo je zvyklý,já dělám z kys.zelí sladké :-)
A knedlík(ten kupuji :-))
A naservírujeme na talíř knedlík,řízek a zelí,pořádně to omastíme mastidlem z pekáčku a baštíme!!...je to opravdu dobrůtka(sice nezvyklá kombinace,taky jsem poprvé koukala :-)...ale teď je to mé nejoblíbenější jídlo)
TAK DOBROU CHUŤ!!
Pak si uvaříme zelí,tak jak kdo je zvyklý,já dělám z kys.zelí sladké :-)
A knedlík(ten kupuji :-))
A naservírujeme na talíř knedlík,řízek a zelí,pořádně to omastíme mastidlem z pekáčku a baštíme!!...je to opravdu dobrůtka(sice nezvyklá kombinace,taky jsem poprvé koukala :-)...ale teď je to mé nejoblíbenější jídlo)
TAK DOBROU CHUŤ!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Didyna
(upraveno)
3. 4. 2007, 17:27
To taky miluju..... ...
galli
(upraveno)
3. 4. 2007, 19:05
@Didyna
...tady v tom koutě snad každý