(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Zapečené file (PANGAS) se zeleninou a sýrem
Potřebné ingredience
filety z Tresky nebo Pangase, zeleninové lečo-sklenička nebo jakákoliv zelenina i syrová, 20dkg eidamu, smetana, koření na grilované raby s citronem nebo koření na ryby, citronová šťáva(nemusí být), sůl
Postup přípravy
Rybu necháme rozmrazit a okapat. Poklademe do pekáčku vedele sebe, osolíme, okořeníme a pokapeme citr. šťávou. Ze zeleninového leča slijeme nálev a lečo poklademe na ryby, posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem, zalijeme smetanou a pečeme ve vyhřáté troubě cca 30minut. Podáváme s vařenými či opékanými brambory. Manžel si ještě přidává tatarku. Nám to moc chutná. Přeji dobrou chuť.
filety okořeníme a zakápneme citr. šťávou
přidáme zeleninu (dnes mám jen mrkev, hrášek, kukuřice)
zasypeme strouhaným sýrem
zalijeme smetanou a pečeme
za chvíli je hotovo
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé