Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Dort za 10 minut

0.0
Dort za 10 minut

Potřebné ingredience

Mandarinkový kompot, jahodový kompot, smetana ke šlehání asp. 30 procent, šlehačka v prášku Dr. Oetker, ztužovač šlehačky, čokoládový pudink bez vaření Dr. Oetker, nízký dortový korpus, čokoláda na vaření (stačí půlka)

Postup přípravy

Připravíme si uzavíratelnou krabičku, stačí takové ty plastové pro uchování potravin.Do misky nalijeme šťávu z mandarinek a jahody (šťávu z jahod již potřebovat nebudeme), dále tam dáme smetanu, šlehačku v prášku, ztužovač šlehačky a čokoládový puding bez vaření. Misku uzavřeme a chvíli s ní třeseme. Stačí cca minutu. Vše uvnitř ztuhne a udělá se krém. Připravíme si koupený dortový korpus (když máme čas, můžeme si upéct doma vlastní) a na něj natřeme krém z misky. Rovnoměrně rozetřeme.Na něj pak naskládáme mandarinky a postrouháme čokoládou. Dáme do lednice a jíme druhý den, kdy se krém částečně vsákne do korpusu.

Do misky dáme šťávu z mandarinek, jahody rozkrájet na menší kousky, smetanu ke šlehání. Pak ty hustější věci, takže pudink bez vaření, šlehačku v prášku a ztužovač šlehačky. Uzavře se víkem a párkrát se s tím zatřepe.

pak to vypadá asi takhle

hmotu rozetřeme na korpus

naskládáme mandarinky

a postrouháme čokoládou

a je hotovo.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie