(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
JEHNĚČÍ PEČÍNKA
Potřebné ingredience
JEHNĚČÍ ODBLANĚNÉ MASO,ČESNEK,RAJČ.PROTLAK,MAJORÁNKA,SŮL.
Postup přípravy
maso naložíme na 2 dny do česneku,protlaku a majoránky,osolíme a pečeme v troubě zhruba 2 hodiny.
k tomu máme rádi smetanové brambory.
dobrou chuť!
k tomu máme rádi smetanové brambory.
dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Katka Š
(upraveno)
8. 11. 2009, 14:30
Leni, tak jsme dnes vyzkoušeli váš recept a byl famozní , nikdy jsme jehněčí neměli, tak nemůžu porovnávat ale jestli ho příště zase budu mít tak budu vařit na váš způsob