Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

RAJSKÁ OMÁČKA-TAK TROCHU JINAK

0.0
RAJSKÁ OMÁČKA-TAK TROCHU JINAK

Potřebné ingredience

1KG HOV.MASA,2RAJSKE PROTLAKY,2VĚTŠÍ CIBULE,OLEJ,4KUL.NOV.KOŘ.,4.KUL.CELEHO PEPŘE,
3BOBK.LISTY,KOLECKO CITRONU,JEDEN KUS CELÉ SKOŘICE,CUKR,SUL,HL.MOUKA,1MRKEV+PETRŽEL

Postup přípravy

UVAŘENE MASO NAKRÁJÍME NA PLATKY A VYVAR POUŽIJEM!!!!
CIBULI,NASTROUH.MRKEV A PETRŽEL S KOŘENÍM DÁME NA OLEJ A ORESTUJEME DO ZLATOVA.
PAK PŘIDÁME RAJSKÉ PROTLAKY,LEHCE OPEČEM A ZALIJEME VYVAREM Z MASA (TOLIK VYVARU KOLIK CHCEME OMACKY),PO ZALITÍ PŘIDÁME CITRON A SKOŘICI ,NECHÁME PROVAŘIT A ZAHUSTÍME(MUZEM TŘEMI ZPUSOBY BUD JÍŠKOU MASLO +MOUKA,NEBO VODA A MOUKA,NEBO MÁTE-LI DOMA PERNÍK S POUTI-STARY PERNÍK NASTROUHEJTE HO A ZAHUSTETE JÍM-DO PŘEPASÍR.OM.)

ZAHUŠTĚNOU OMÁČKU PROPASÍRUJEME A DOCHUTÍME CUKREM A SOLÍ POPŘÍP.CITRON.ŠTÁVOU.

CHUT JE SLADKOKYSELÁ ,VÝRAZNÁ PO SKOŘICI A VUNÍ PO CITRONU.
ZAHUŠTĚNÁ PERNÍKEM JE STARY RECEPT NAŠICH BABIČEK A MUSÍM ŘÍCT ZE JE VÝBORNÁ A HLAVNĚ DÁ OPRAVDOVOU BARVU RAJSKE.....


POKUD DÁTE KOŘENÍ PŘI VAŘENÍ MASA,UŽ JEJ NEMUSÍTE DÁVAT DO ZÁKLADU.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie