(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
HARLEKÝN- dnešní rychlovka
Potřebné ingredience
Korpus - od Dáši V., jen celý čokoládový. Je vynikající, jiný už nedělám.
Krém - svařená šlehačka s čokoládou, ztužovač
Čoko poleva
Postup přípravy
Spěchala jsem, ale chtěla jsem manželovi udělat nějakou dobrotu na odpoledne. tak jsem upekla dortík, mezitím připravila krém. Dala jsem rozpustit čokoládu na vaření do šlehačky a přivedla téměř k varu. Potom vychladila a mixérem vyšlehala s 1 ztužovačem.
Pak už jen rozkrojit vychladlý korpus, potřít krémem, i na povrchu a pocákat čoko polevou!
Pak už jen rozkrojit vychladlý korpus, potřít krémem, i na povrchu a pocákat čoko polevou!
po nakrojení
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
s-arka
(upraveno)
12. 4. 2009, 8:56
Tady je receptík na ten korpus. Je opravdu báječný a dělám z něj i mramorovanou bábovku http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=8873
jája5
(upraveno)
11. 4. 2009, 21:49
prosíkm o receptík na korpus .Děkuji Jarka. jar5.cerna@seznam.cz
saryvary8
(upraveno)
11. 4. 2009, 22:04
prosíkm o receptík na korpus .Děkuji Šárka brzybohatasarka@seznam.cz
KatkaH.
(upraveno)
11. 4. 2009, 21:24
Krásný , já dnes dělala ten stejný a je to opravdu mňamka .
Anelis
(upraveno)
11. 4. 2009, 19:30
Šári, to je paráda, hned bych si dala takovou dobrotu , moc se Ti povedl
s-arka
(upraveno)
12. 4. 2009, 8:54
@Anelis
Od takové odbornice to moc potěší Děkuji
ilamala
(upraveno)
11. 4. 2009, 19:29
prosím o receptík na korpus.Děkuji.Radka
zuzka89
(upraveno)
11. 4. 2009, 18:49
ted ten je, mít ho na stolku, tak se neudržim
StRoEsSt
(upraveno)
11. 4. 2009, 18:27
a mohla bych poprosit o recept na ten korpus? děkuju