SMAŽENÝ KVĚTÁK
Potřebné ingredience
květák,trojobal,brambory a máslo s pažitkou.
Postup přípravy
květák uvařím v osolené vodě,po vychladnutí obalím v trojobalu a podávám s vařenými brambory,máslem a pažitkou.z vývaru z květáku dělám květákovo-zeleninovou polívku.
dobrou chuť
dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
janulka44
(upraveno)
10. 4. 2009, 20:32
já květák trochu pařím v parním hrnci a je to moc dobré..pak běžně obaluji a smažím
Bubalka
(upraveno)
10. 4. 2009, 20:00
proč květák vaříte ????? já ho nevařím a nikdy nebyl tvrdý po usmažení....
Pavla s
(upraveno)
10. 4. 2009, 20:04
@Bubalka
vařený květák méně nadýmá
Šarda
(upraveno)
10. 4. 2009, 20:09
@Pavla s
ale matlá se to radši budu lítat vzduchem hale a to tchýně ho uvaří rozčtvrtí a obaluje a smaží ho na 4 díly
Pavla s
(upraveno)
10. 4. 2009, 20:12
@Šarda
když ho nerozvaříš tak se nematlá , babi to taky tak smaží na 4 díly , ale to jsou porce jak pro závodku
Šarda
(upraveno)
10. 4. 2009, 20:14
@Pavla s
jj ale já fakt nee no manža ho nikdy nejedl až ten "můj" nepředvařenej na malý kousky to ho má rád studenej a nedělejte mi chutě ženský zítra musim péct ptáka a vepřo,knedlo zelo
Pavla s
(upraveno)
10. 4. 2009, 20:17
@Šarda
, dík za tip co k obědu
Michaela.Z
(upraveno)
10. 4. 2009, 20:10
@Šarda
taky ho nechám jen přejít lehce varem, přidám k tomu kmín a rozhodně se nepatlá, nesmí se rozvařit
Šarda
(upraveno)
10. 4. 2009, 20:11
@Michaela.Z
jasný každý to dělá jak má rád ale já to tak prostě nejim
Pavla s
(upraveno)
10. 4. 2009, 20:13
@Šarda
Šarda
(upraveno)
10. 4. 2009, 20:14
@Pavla s
co tady strašíš
Pavla s
(upraveno)
10. 4. 2009, 20:19
@Šarda
já nevím , jdu tedy koukat na seno, slunce.. , zatím pa
Šarda
(upraveno)
10. 4. 2009, 20:31
@Pavla s
taky čumim to umim na zpamět'
Šarda
(upraveno)
10. 4. 2009, 20:02
@Bubalka
jste můj člověk nenávidim předvařený květák
Pavla s
(upraveno)
10. 4. 2009, 20:05
@Šarda
Šarda
(upraveno)
10. 4. 2009, 20:08
@Pavla s
co jako
Pavla s
(upraveno)
10. 4. 2009, 20:19
@Šarda
NIC
Cassiel
(upraveno)
10. 4. 2009, 19:37
Paráda, konečně recept, který nikdo nezná
agar
(upraveno)
10. 4. 2009, 20:13
@Cassiel
kachena
(upraveno)
10. 4. 2009, 20:14
@agar
taky jsem šťastná, že se tu objevil
Michaela.Z
(upraveno)
10. 4. 2009, 20:11
@Cassiel