Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Babiččina velikonoční nádivka

0.0
Babiččina velikonoční nádivka

Potřebné ingredience

200 g vepřového ramínka
250 g hovězího nebo telecího masa
250 g uzeného masa
6 rohlíků
1/4 l vývaru z masa
6 vajec
jarní bylinky
mletý pepř, muškátový oříšek
tuk na vymazání pekáčku

Postup přípravy

Rohlíky nakrájíme na kostičky a zalijeme vývarem. Uvařené maso pokrájíme na kousky, přidáme namočené rohlíky, žloutky, posekané bylinky, okořeníme a osolíme. Nakonec do hmoty vmícháme pevně ušlehaný sníh.

Směs dáme do vymazaného pekáčku a lehce zapečeme dočervena.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie