(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Babiččina velikonoční nádivka
Potřebné ingredience
200 g vepřového ramínka
250 g hovězího nebo telecího masa
250 g uzeného masa
6 rohlíků
1/4 l vývaru z masa
6 vajec
jarní bylinky
mletý pepř, muškátový oříšek
tuk na vymazání pekáčku
Postup přípravy
Rohlíky nakrájíme na kostičky a zalijeme vývarem. Uvařené maso pokrájíme na kousky, přidáme namočené rohlíky, žloutky, posekané bylinky, okořeníme a osolíme. Nakonec do hmoty vmícháme pevně ušlehaný sníh.
Směs dáme do vymazaného pekáčku a lehce zapečeme dočervena.
Směs dáme do vymazaného pekáčku a lehce zapečeme dočervena.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé