(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Velikonoční klobásová nádivka
Potřebné ingredience
7 rohlíků
1/2 l vývaru z uzeného masa
200 g klobásy
200 g vařeného uzeného masa
1 menší pórek
6 až 7 vajec
jarní bylinky
mletý pepř, kmín, sůl
tuk na vymazání pekáčku
2 nebo 3 vejce uvařená natvrdo
Postup přípravy
Rohlíky namočíme v uzeném vývaru, potom je vymačkáme, přidáme na kolečka pokrájenou klobásu, umleté uzené maso, nadrobno pokrájený pórek, žloutky, nasekané bylinky, koření, sůl a promícháme. Nakonec přidáme sníh z bílků a lehce promícháme.
Směs dáme do tukem vymazaného pekáčku, do povrchu zatlačíme čtvrtky uvařených vajec a zvolna pečeme dočervena
Směs dáme do tukem vymazaného pekáčku, do povrchu zatlačíme čtvrtky uvařených vajec a zvolna pečeme dočervena
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé