(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Krkovička pečená na mangu s rozmarýnem a jáhly-rychlé zdravé:-)
Potřebné ingredience
pláty krkovice - jedno mango nakrájené na plátky - snítka čerstvého rozmarýnu - cibule - sušený česnek(čerstvý je moc aromatizovaný a vůni nám dá rozmarýn) - wolchester - olivový olej na pokapání - koření NAHRIN na maso - jáhly.
Postup přípravy
Na plech : mango,krkovice z jedné strany posypaná granulovanám česnekem, z druhé kořením na maso, posyp.cibulí, pokap. wolch. a olejem a nahoru větvička rozmarýnu.Podlit vodou a dát péct do rozehřáté trouby cca na 200´C na hoďku:-)
Jako příloha jáhly : vaří se stejně jako rýže : propláchnuté jáhly přivedeme v osolené vodě , na mírném, plameni, pod pokličkou , k varu.Vaříme cca 20-25min.
Receptík je mnou vymyšlený- ráda experimentuji - nedoporučuji těm , kteří nemají moc rádi maso na sladko,jako můj manžel :-), protože chuť k tomu sklon má :-)
..a má rada nakonec : Hlídat , ať se krkovička nevysuší- dobré maso je rychle měkké a trouby rády vysušují :-) Nicméně mango pustí hodně šťávy. Dobrou chuť :-) Gut apetit :-)
Jako příloha jáhly : vaří se stejně jako rýže : propláchnuté jáhly přivedeme v osolené vodě , na mírném, plameni, pod pokličkou , k varu.Vaříme cca 20-25min.
Receptík je mnou vymyšlený- ráda experimentuji - nedoporučuji těm , kteří nemají moc rádi maso na sladko,jako můj manžel :-), protože chuť k tomu sklon má :-)
..a má rada nakonec : Hlídat , ať se krkovička nevysuší- dobré maso je rychle měkké a trouby rády vysušují :-) Nicméně mango pustí hodně šťávy. Dobrou chuť :-) Gut apetit :-)
Na plec naskládáme suroviny
Jáhly propláchneme a opatrně přivedeme k varu , stejně, jako rýže se rády připalují
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé