Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Játrová omáčka - trochu jinak

0.0
Játrová omáčka - trochu jinak

Potřebné ingredience

Hovězí nebo vepřová játra, asi 600 g, 2 větší cibule, sůl, drcený kmín, pepř, olej, mouka na zahuštění

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme a osmahneme na oleji do hněda. Přidáme nakrájená játra, osmahneme, přidáme sůl, kmín, zalijeme vodou a vaříme do měkka. Asi polovinu jater i se štávou rozmixujeme a vrátíme zpět do hrnce dle potřeby ještě zahustíme záklechtkou (mouka s vodou). Dochutíme solí, eventuelně maggi.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie