Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Kuřecí s hříbky z parního hrnce

0.0
Kuřecí s hříbky z parního hrnce

Potřebné ingredience

kuřecí maso,cibule,grilovací koření,hříbky nebo žampiony,200g rýže,300ml vody

Postup přípravy

maso posypeme grilovacím kořením a dáme do první nádoby parního hrnce,na maso položíme hříbky a cibuli, v druhé nádobě budeme dělat rýži, do misky na rýži dáme 200g rýže a 300ml vody
paříme 30minu
šťávu co máme v odkapávající nádobě nalijeme na pánev,přidáme bujon a moukou zahustíme
TIP: já jsem si maso předem naložila -pokapala jsem ho olejem a posypala grilovacím kořením
jako oblohu - čerstvá zelenina

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie