(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Kuřecí s hříbky z parního hrnce
Potřebné ingredience
kuřecí maso,cibule,grilovací koření,hříbky nebo žampiony,200g rýže,300ml vody
Postup přípravy
maso posypeme grilovacím kořením a dáme do první nádoby parního hrnce,na maso položíme hříbky a cibuli, v druhé nádobě budeme dělat rýži, do misky na rýži dáme 200g rýže a 300ml vody
paříme 30minu
šťávu co máme v odkapávající nádobě nalijeme na pánev,přidáme bujon a moukou zahustíme
TIP: já jsem si maso předem naložila -pokapala jsem ho olejem a posypala grilovacím kořením
jako oblohu - čerstvá zelenina
paříme 30minu
šťávu co máme v odkapávající nádobě nalijeme na pánev,přidáme bujon a moukou zahustíme
TIP: já jsem si maso předem naložila -pokapala jsem ho olejem a posypala grilovacím kořením
jako oblohu - čerstvá zelenina
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé