Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

PRAVÝ ČESKÝ GULÁŠEK

0.0
PRAVÝ ČESKÝ GULÁŠEK

Potřebné ingredience

1KG HOVĚZÍHO LIBOVÉHO,1KG CIBULE,150G SADLA,2RAJČATOVÉ PROTLAKY,SUL,PEPŘ,HL.MOUKA,5STROUŽKU ČESNEKU,MAJORÁNKA,4LŽIČKY ML.PAPRIKY

Postup přípravy

HOVĚZÍ POKRÁJENÉ NA KOSTKY OSOLÍME A OPEPŘÍME.
1KG CIBULE POKRÁJÍME NA KOSTIČKY A NA SADLE RESTUJEME DO HNĚDA,DOKUD MASO NEPUSTÍ ŠTÁVU,PAK PŘIDÁME RAJČ.PROTLAK A MÍCHÁME AŽ SE PROTLAK ZAČNE PRIPALOVAT,PO 10MINUTACH PŘISYPEME ML.PAPRIKU A PROMÍCHNEM,ZALIJEME VODOU ABY MASO BYLO LEHCE PONOŘENÉ A DUSÍME POD POKLIČKOU DOKUD MASO NENÍ MĚKKÉ.
ZAHUSTÍME VE VLASTNÍ ŠTÁVĚ MOUKA +VODA A PROVAŘÍME,NAKONEC DAME NASTROUHANÝ ČESNEK A MAJORÁNKU.


RADA-KOLIK MASA MÁME ,TOLIK CIBULE DÁVÁME.
NA TENTO GULAŠ MUŽETE DÁT JAKOUKOLIV VLOŽKUCIBULKA S KŘENEM,KOPEČEK TATARKY,OPEČENÁ CIBULKA ,CIBULKA SE SÝREM.
PODÁVAT LZE TAKÉ S ČÍM KOLIV,NEJLEPE CHUTNÁ S KNEDLÍKY A BRAMBORÁČKY.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie