(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
VEPŘOVÁ JÁTRA NA ROŠTU
Potřebné ingredience
250G VEPŘ.JATER,2CIBULE,PEPŘ,OLEJ,KEČUP,HL.MOUKA,SUL
Postup přípravy
JÁTRA NAKLEPEME,OPEPŘÍME A OBALÍME V HLADKÉ MOUCE,DAME NA ROZPALENY TUK A ZPRUDKA OPEČEME.
POTOM ZMÍRNÍME A DOPEČEME DO MĚKKA A LEHOUNCE PODLEJEM VODOU,VYDUSÍME VODU A PŘIDÁME NA PLÁTKY CIBULI, OPEČEME A NAKONEC 2LŽÍCE KEČUPU.OSOLÍME PODLE CHUTI.
PODÁVÁME S VAŘ.BRAMBORY NEBO HRANOLKY.
POTOM ZMÍRNÍME A DOPEČEME DO MĚKKA A LEHOUNCE PODLEJEM VODOU,VYDUSÍME VODU A PŘIDÁME NA PLÁTKY CIBULI, OPEČEME A NAKONEC 2LŽÍCE KEČUPU.OSOLÍME PODLE CHUTI.
PODÁVÁME S VAŘ.BRAMBORY NEBO HRANOLKY.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jad
(upraveno)
16. 7. 2007, 21:32
Vynikající Nedala jsem tam ten kečup, protože ho moc nemusíme, ale stejně to bylo moc dobré Díky za super receptík, takový jsem dlouho hledala
bubík4
(upraveno)
29. 3. 2007, 17:25
Dělám stejně, ale nedávám kečup. Miluju to.