(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
LOSOS PEČENÝ V ALOBALU
Potřebné ingredience
losos (podkovy či plátky), sůl, řeřicha, kopr, smetana ke šlehání, mrkev, bílé víno, máslo, jarní cibulku, brambory.
Postup přípravy
Uvaříme mrkev nakrájenou na kolečka, do misky si zatím připravíme směs z jedné šlehačky, řeřichy, soli, bílého vína, jarní cibulky a přidáním uvařené mrkve a vše promícháme. Nastřiháme si alobal na větší čverce, vymažeme je máslem a na každý si položíme jednu podkovu z lososa, přidáme na lososa připravenou směs a pak ještě poklademe koprem. Po té zabalíme alobalem a dáme na plech. Přidáváme postupně vedle sebe další zabalené lososy a dáme péct do trouby zhruba na 35 - 45 min na 180 - 200 stupňů.Podáváme s vařeným bramborem a třeba i s okorkuvým salátem.¨Přejeme dobrou chuť !
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé