(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Kapusnica
Potřebné ingredience
500g kyselého zelí, 3 pikantní klobásy, 200g anglické slaniny, 2 větší cibule, 2 lžičky sladké papriky, 1 lžička pálivé papriky, litr vývaru (z kostky masox), sůl, pepř, 2 lžíce sádla
Postup přípravy
Nakrájenou slaninu vysmažíme, přidáme sádlo a na ni trošku osmažíme cibuli. Pak přidáme nakrájené klobásy, papriky a zelí. Necháme trošku podusit.POZOR aby se nespálila paprika!! Zalijeme polovinou vývaru a vaříme na mírném ohni za občasného promíchání půl hodiny. Podle potřeby dolíváme vývar.
Podáváme s chebem.
Podáváme s chebem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé