Zobrazit přihlášovací formulář

MYŠ - Myšák - můj první zakázkový dort

0.0
MYŠ - Myšák - můj první zakázkový dort

Potřebné ingredience

Korpus od Dáši(je ted muj nej-dekuji za nej),hmota modelovaci Ariell -zatim neexperimentuji,takze jsem verna,ale bohuzel jsem musela pouzit med,ale zatim je to jedno vzdy ji mam tak nejak nedokonalou :-( a krem delam "muj" nejpouzivanejsi a to nastavovany kasi.A jeste pro info vaha:necela 3 kg

Postup přípravy

Tak a ted trochu te "pohádky"kolem dokola :-) :-) Prisel manzel z prace,zda kolegyni upecu pro pritele dort MYŠ a ja jasne rada,ale nejvetsi problem jsem povazovala za to kolik si o nej rict,zda bude chutnat ,zda se mi povede...pak mi blesklo hlavou jak na nej pujdu...super to nebude tezke...ale pro jistotu juknu na net pro ispiraci no a nastal kamen urazu!Proste mi prijde ze mysacky dort nidko nepekl...nasla jsem jen same micky mause nebo pidi mysky na syrovem dortu...ani nikde na zahranicnich strankach...no priznavam,ze jsem nesla uplne do pidi detailniho hledani,to bych mozna mela vetsi uspech.Aspon nejakeho potkana ci krysu jsem nasla,ale nic moc...a co nakonec vzniklo vidite ZDE!
Dort byl vcera predan...pochvalen osobne do telefonu a ted uz jsen netrpelive cekam az se taky dozvim jak chutnal...Kazdopene jsem byla i financne ohodnocena a je mi prijeme na dusi!CO dal me potesilo,ze mozna budu mit i dalsi zakazky a vyradim se :-) prividelam si na materske a budu si moci za vydelane penizky (kdyz bude zajem o me peceni) koupit pomucky k tvoreni,potahovaci hmotu,gelove barvy...zatim pracuji co dum da :-)
Kazdopadne vsem moc dekuji za inspirace,rady,typy a hlavne jsem rada ze jsem narazila na tu radu,kde se pise o tom jak obarvit hmotu na cerno...diky diky diky...ano ano pouzila jsem cerne uhli z lekarny a tak jsem si rikala,ze se z toho dortu aspon zarucene nepo..... :-)
Mam chut udelat dalsi dortik...tak uvidime ...protoze sousedovic kluci dvojcata budou mit narozeni,tak uvazuji ze bych udelala prekvapko a trosku potrenovala nejaky dalsi dortik!Inspirace je tu az az a te nadhery prekrasne!Vim ,kam se ja se svym pecenim na vas vsechny ostatni hrabu!!!!

ALE KRITIKOU NESETRETE A HLAVNE RADY UVITAM....hlave tu mile pekarinky a umelkyne jak pri potahovani zahladit ci vyhnout se řaseni....prosim prosim...a taky pri hranatem dortu ci rezu...za chvili vlozim rez....jsem totalne bezradna...UL jsem zamaskovala kytickama,ale do budoucna???nevim nevim POMOOOOOC! :-)
Dekuji dekuji dekuji
Amater a zacatecnik Lucie

A ted trochu té "předváděčky":-) zepředu,zezadu, zboku... :-)

x

x

x

x

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Duetka23 30. 5. 2020, 23:10
Dobrý den Mohu se zeptat ta myška je cela z marcipánu nebo je to piškotovy korpus a potažen marcipanem? Děkuji za odpověď
JITAMICHAL 25. 4. 2009, 9:37
Ahoj Lucinko. No teda paráda.MOc se ti myška povedla.Také teď trochu experimentuji,peču a také zatím s úspěchem.Baví mě to.Teď mě čekají 2 dorty holkám k narozeninám,už je mám v hlavě,tak snad dobře dopadnou a potom také vložím. Napiš někdy jak se máte.Papa Jitka s holkama. PS:Jsi fakt šikula!!!
ajoun 27. 3. 2009, 15:53
Luci, to je úúúúúúúúúžasná myška (Y) (Y) (Y) (Y)
jelec 27. 3. 2009, 14:40
SUPROVNÍÍÍ,BOMBASTICKÝÝÝÝ (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) |:o)
ddracice 27. 3. 2009, 13:15
:-D bezva nápad (Y) (Y) (Y)
Mmyška 27. 3. 2009, 10:39
Lucko ten myšák je úžasný,ten by se líbil i mi,já myšky ráda ;-) (clamp) (clamp) (Y) (Y)
brundice 27. 3. 2009, 7:46
fuj ten je krásný ;-) ;-) (H)no moc mě neláká ten tvar,ale kdyby mě někdo ukrojil a já nevěděla z čeho,tak bych si jistě ke kávičce pošmákla (C) (zajic)Vypadá fakt perfektně realisticky....na mý gusto až moc (smich).Ať se ti i další dorty takhle pěkně vedou!!!!! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L)
Čmelák 27. 3. 2009, 7:29
Lucinko, je moc pěkná a úplně jste ,, vychytala " tvar opravdového podkana !! Na to se žádná kritika nedá napsat. Jste na tom stejně jako já ! Jsem pekařský analfabet a dostala jsem se k tomu na mateřské docela náhodou!!! Vím, jaký je to pocit mít sama ze sebe radost a oslavencova pochvala....to je balzám na duši,co? (Y)
žabada 27. 3. 2009, 7:05
Velice zdařilý (clamp) (clamp) (clamp) myšáček je krásný (Y) (Y) (Y)
Init 26. 3. 2009, 23:48
myšák jak živý (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Anelis 26. 3. 2009, 22:51
Jůůů, to je parádní myška, moc se Ti povedla (clamp) (clamp) (clamp), tak jen tak dál ,už se těším na další |:o) (Y) (Y) (Y) (Y). Jo a vítej v klubu závisláků ....
putik 26. 3. 2009, 20:30
Luci, tleskám (clamp) (clamp) (clamp), je opravdu jako opravdový (Y) (Y) (Y). Taky peču první zakázkový a mám z toho nerva. Kéž by se mi povedl jako ten Váš :-$ :-$ :-$ (L)
cikotomas 26. 3. 2009, 19:38
Myšák nemá chybu,je úžasný (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
fordanek 26. 3. 2009, 18:50
(Y) (Y) myška je krásná, já se chystám v červnu na krysu, co tu je na MMB, takže jsem sam moc zvědavá, jak dopadne. Nejvíc se bojím barvení hmoty, aby se mi povedla šedá ;-)
Eiculka 26. 3. 2009, 19:27
@fordanek Krysa nebo potkan od Gabi? je suprovy!!!!Urcite se povede!Ja pouzila cerne uhli jak tu holky radily a rekla bych ze seda se povedla!Drzim palce a tesim se na krysu!!!! (Y)
Radka 67 26. 3. 2009, 18:48
Moc pěknej myšák,opravdu se ti povedl ,jen tak dál!!! (Y) (Y) (Y)
LenkaSedl 26. 3. 2009, 18:30
Moc povedený a krásný myšák, máte talent, určitě v tom pokračujte (clamp)
Aderiarleen 26. 3. 2009, 17:46
peknučká myška...ja som nedávno robila potkana
Eiculka 26. 3. 2009, 18:21
@Aderiarleen Gabi,diky,ale to je oproti vasemu potkaniku nic!vy mate uzasne luxusni dortiky!!! Jak rikam,zatim me to bavi,zajem je a tak proc nepect a neprivydelat si k materske,ze? :-)Zvlaste,kdyz jsou vsichni spokojeni! :-)Vasim dilkum se klanim!!!! (Y) (L)
pavluska.p 26. 3. 2009, 17:29
Luci ten je úžasnýýýýýýýý (clamp) (clamp) (clamp),nato že jsi amatér jak píšeš je to úchvatný (^).Hned bych si dala ke (C).Přeji Ti moc úspěchů,papa (F) (hello)
Eiculka 26. 3. 2009, 18:22
@pavluska.p Opravdu Pavli jsem amater!Vsak je videt ,ze mam teprve 6 dortiku na svem konte co se potahovani tyka!Jinak doma na Morave za svobodna jsem hodne pekla,varila...takovy konicek...peceni me bavi to si manzel da...s tim kuchtenim je to pro kuchare tezsi :-) Zdravim Zabreh!Pres ten jezdime vlakem do Jeseniku :-)
Drginka 26. 3. 2009, 17:27
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
tchyna 26. 3. 2009, 16:59
tak ta je ukázková (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie