(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Dresing ke grilovanému masu
Potřebné ingredience
Bílý jogurt, majolka, česnek, sůl, pepř
Postup přípravy
Je to úplně jednoduché - stejné množství majolky smícháme se stejným množstvím bílého jogurtu, přidáme česnek podle chuti, jemně osolíme a opepříme. Výborné na grilovačky, ale i třeba na zeleninový salát.
Doporučuju použít dobrý jogurt, určitě né nějaký odlehčený a taky opatrně s česnekem. Hodně se to v tom rozleží.
Dobrou chuť
Doporučuju použít dobrý jogurt, určitě né nějaký odlehčený a taky opatrně s česnekem. Hodně se to v tom rozleží.
Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Moselka
(upraveno)
22. 7. 2010, 21:36






nahlásit

Helinda
(upraveno)
20. 5. 2009, 23:05
My to děláme taky takhle a ještě přidáváme lžíci sojové omáčky a je to fakt super mňamka


nahlásit

vendelínka
(upraveno)
17. 7. 2010, 19:03
@Helinda
To zkusím, po nezdravé sojovce se můžu umlátit

nahlásit

Eunkaa
(upraveno)
20. 5. 2009, 14:25
Mňam, hned v pátek vyzkouším
My zase děláme zakysanou smetanu, kečup a česnek, vychlazené nemá chybku - vyzkoušejte, nikdy nezbyde


nahlásit

Jančča
(upraveno)
25. 4. 2009, 10:30
My děláme jen jogurt, česnek a sůl a moc dobrý
.

nahlásit

vendelínka
(upraveno)
26. 4. 2009, 23:48
@Jančča
Když zrovna není majolka, tak to taky dělám jen z jogurtu

nahlásit

Ilonáček
(upraveno)
26. 3. 2009, 14:38



nahlásit

vendelínka
(upraveno)
28. 3. 2009, 23:44
@Ilonáček



nahlásit