Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

PŘEKVAPENÍ POD BRAMBORÁKOVOU PEŘINKOU

0.0
PŘEKVAPENÍ POD BRAMBORÁKOVOU PEŘINKOU

Potřebné ingredience

NA TĚSTO BRAMBORÁKOVÉ:BRAMBORY,VAJÍČKO,ČESNEK,SŮL,PEPŘ,MAJORÁNKU,HL.MOUKU.
DO PEKÁČKU:KUŘECÍ STEHÝNKA NEBO KŘIDÉLKA,JÁTRA KUŘECÍ,CIBULE,MÁSLO,SÁČEK ZELENINY WOK,2 BRAMBORY,SŮL,PEPŘ,KARI,ČER.PAPRIKU,SOJOVKU.

Postup přípravy

VYMAŽEME PEKÁČEK MÁSLEM,NA KOLE POKLADEME CIBULI,DÁME OKOŘENENÉ KOUSKY KUŘETE,MEZI TO POKLADEME KOUSKY JATER,ZAKAPEME SOJOVKOU,NAVRCH POKLADEME MÁSLO,TROCHU PODLIJEME VODOU A DÁME NA 40 MINUT NA 200 ST.PÉCI.PO TÉ VYSYPEME CELÝ PYTLÍK ZELENINY WOK NA VRCH MASA,POKLADEME BRAMBORY NA KOLEČKA NEBO MĚSÍČKY,OSOLÍME,POSYPEME ČERV.PAPRIKOU,ZAKAPEME SOJOVKOU A DÁME ZNOVU PÉCI NA 30 MINUT.JELI POTŘEBA PODLIJEME VODOU.MEZI TÍM SI PŘIPRAVÍME BRAMBORÁKOVÉ TĚSTO,KTERÝM NAKONEC POKRYJEME VRCH VŠECH INGREDIENCÍ.ZAPEČEME JEŠTĚ 30 MINUT V TROUBĚ ASI TAK NA 180 STUPNŮ.PODÁVÁME JEN S ČERSTVOU ZELENINKOU NEBO SALÁTEM.

VYMAŽEME PEKÁČEK,DÁME CIBULI,MASO,KOŘENÍ,MÁSLO...

PO 40TI MINUTÁCH PEČENÍ PŘISYPEME ZELENINU A BRAMBORY,OKOŘENÍME A DÁME ZNOVU PÉCI...

MEZITÍM PŘIPRAVÍME BRAMBORÁKOVÉ TĚSTO....

PO 30TI MINUTÁCH PEČENÍ DÁME NAVRCH PEŘINKU Z BR.TĚSTA....A ZNOVU PEČEME NA 180 ST. ASI 30 MIN....

TAKTO TO VYPADÁ PO UPEČENÍ....

A TAKTO NA TALÍŘKU:-)DOBROU CHUT!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie