Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Kuřecí čtvrtky na hermelínu

0.0
Kuřecí  čtvrtky na hermelínu

Potřebné ingredience

Suroviny:
4 menší kousky kuřete, 1 hermelín, 2 sladké šlehačky, 2 větší cibule, 5 ks stroužků česneku, hrst meduňky, hrst sedmikrásek, 1 polévková lžíce šalvěje, 1 polévková lžíce dobromyslu, sůl, bílý pepř, celozrnné pečivo

Postup přípravy

Postup:
Kuřecí čtvrtky opláchneme, osolíme a dáme do pečící mísy. Cibuli pokrájíme na kolečka a poklademe vedle kuřete. Česnek rozetřeme a dáme na cibuli. Osolíme a opepříme.
Smícháním meduňky, šalvěje, dobromyslu připravíme bylinkovou směs, kterou posypeme kuře.
Hermelín nakrájíme na tenké plátky a poklademe na kuře. Vše zalijeme šlehačkou. V předehřáté troubě pečeme kuře doměkka. Na konci pečení posypeme sedmikráskami.
Podáváme s celozrnným pečivem. Můžeme podávat s bramborami

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie