(recept
si oblíbilo 32 návštěvníků)
Rizoto a Katův šleh za stejného základu-rychlé,praktické,chutné

Potřebné ingredience
Vepř. či kuřecí maso,cibule,olej či sádlo,paprika sladká,sůl,pepř,bujon,mražená zelenina(mrkev,hrášek,kukuřice),lečo,kečup,chilli,kyselá okurka,rýže.
Postup přípravy
Uděláme si základ-na oleji zpěníme cibuli,přidáme na kosttičky pokrájené maso,orestujeme,přidáme papriku,ještě krátce restujeme a zalijeme vodou.Přidáme sůl,bujon,trochu pepře a dusíme.Když je maso skoro hotové,dáme zeleninu,podusíme do měkka a vyvaříme trochu vody.Pak odebereme do vedlejšího hrnce trochu směsi.Do jedné části přidáme už jen vařenou rýži,do druhé kečup,chilli,nakrájenou kys.okurku a lečo.Ještě povaříme.Hotovo.A máme na výběr několik chodů-rizoto,Kaťák s rýží,s chlebem,s bramborákem či topinkou.U nás velmi oblíbené vše-strávníky i kuchařkou :-)))).
DOBROU CHUŤ .
DOBROU CHUŤ .

maso orestujeme na cibuli

přidáme papriku+vodu a dusíme

dále zeleninu a po přidání rýže máme hotové rizoto

lečo,okurka,chilli,kečup a je hotový Kaťák

rizoto

Kaťák s rýží

s chlebem

s bramborákem.DOBROU CHUŤ !!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Suskova
(upraveno)
25. 9. 2009, 19:40









nahlásit

Boňule
(upraveno)
19. 3. 2009, 15:01
bezva trik !!! chválím.

nahlásit

byzonka
(upraveno)
19. 3. 2009, 18:12
@Boňule
DÍK MOC
A JE OPRAVDU MŮJ ,NEDOSTATEK ČASU MĚ NUTÍ VYMÝŠLET RŮZNÉ ZLEPŠOVÁKY



nahlásit