Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 15 návštěvníků)

VEPŘOVÉ ŘÍZKY zapečené s anglickou,cibulí,zalité šlehačkou a zapečené v troubě!!!!!

0.0
VEPŘOVÉ ŘÍZKY zapečené s anglickou,cibulí,zalité šlehačkou a zapečené v troubě!!!!!

Potřebné ingredience

4 ks větších vepřových plátků | 8 plátků anglické slaniny | 2 ks cibule | 4 stroužky česneku | sůl | mletý pepř | 1 ks vejce | 100 ml mléka | hladká mouka | olej na smažení

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem.
Obalíme v mouce, vejci rozšlehaném s mlékem a smažíme na pánvi.
Poté vyjmeme a skládáme do varné mísy.
Nejdříve dáme opečené maso, potom anglickou slaninu a poslední vrstvu tvoří nahrubo nakrájená cibule.

Zalijeme šlehačkou a v předehřáté troubě zapečeme asi 30 minut.

Příloha: brambory v různé úpravě a zeleninové saláty.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie