(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
VEPŘOVÉ ŘÍZKY zapečené s anglickou,cibulí,zalité šlehačkou a zapečené v troubě!!!!!
Potřebné ingredience
4 ks větších vepřových plátků | 8 plátků anglické slaniny | 2 ks cibule | 4 stroužky česneku | sůl | mletý pepř | 1 ks vejce | 100 ml mléka | hladká mouka | olej na smažení
Postup přípravy
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem.
Obalíme v mouce, vejci rozšlehaném s mlékem a smažíme na pánvi.
Poté vyjmeme a skládáme do varné mísy.
Nejdříve dáme opečené maso, potom anglickou slaninu a poslední vrstvu tvoří nahrubo nakrájená cibule.
Zalijeme šlehačkou a v předehřáté troubě zapečeme asi 30 minut.
Příloha: brambory v různé úpravě a zeleninové saláty.
Obalíme v mouce, vejci rozšlehaném s mlékem a smažíme na pánvi.
Poté vyjmeme a skládáme do varné mísy.
Nejdříve dáme opečené maso, potom anglickou slaninu a poslední vrstvu tvoří nahrubo nakrájená cibule.
Zalijeme šlehačkou a v předehřáté troubě zapečeme asi 30 minut.
Příloha: brambory v různé úpravě a zeleninové saláty.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé