(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Kaštanový řez
Potřebné ingredience
Suroviny
Piškot: 4 vejce, 6 lžic krystalového cukru 6 lžic polohrubé mouky 1 dl oleje, 1 lžíce kakaa 1 prášek do pečiva
Náplň: 1/2 másla 3 lžíce práškového cukru 1 kostka kaštanového pyré 1 vanilkový pudink, 3 dl mléka
Karamelová šlehačka: 4 lžíce krystalového cukru 3 dl mléka, 2 práškové šlehačky 1 ztužovač šlehačky
Postup přípravy
Pracovní postup
Celé vejce vyšleháme. Přidáme olej, mouku, kakao a kypřící prášek. Promícháme a dáme péci do vyhřáté trouby. Po vychladnutí těsto necháme na plechu a natřeme ho náplní. Na náplň přijde vrstva karamelovéšlehačky.
Náplň: Z mléka a z vanilkového pudinku uvaříme hustou kaši a necháme ji vychladnout. Máslo, práškový cukr a kaštanové pyré spolu utřeme a přimícháme do vychladlé kaše. Karamelová šlehačka: Cukr upálime na karamel, ale dříve, než se rozpustí, zalejeme ho mlékem. Po vychladnutí ho smícháme se šlehačkami, ztužovačem a vyšleháme
Celé vejce vyšleháme. Přidáme olej, mouku, kakao a kypřící prášek. Promícháme a dáme péci do vyhřáté trouby. Po vychladnutí těsto necháme na plechu a natřeme ho náplní. Na náplň přijde vrstva karamelovéšlehačky.
Náplň: Z mléka a z vanilkového pudinku uvaříme hustou kaši a necháme ji vychladnout. Máslo, práškový cukr a kaštanové pyré spolu utřeme a přimícháme do vychladlé kaše. Karamelová šlehačka: Cukr upálime na karamel, ale dříve, než se rozpustí, zalejeme ho mlékem. Po vychladnutí ho smícháme se šlehačkami, ztužovačem a vyšleháme
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé