(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
VESELÁ KRÁVA :o)))))))
Potřebné ingredience
Na tmavé těsto:1hrnek hladké mouky,1hrnek hrubé mouky,1hrnek cukru,1hrnek mléka,3/4hrnku oleje,1prášek do pečiva,1vanilkový cukr,2celá vejce,2lžíce kakaa.
Světlé těsto:2tvarohy,1hrnek cukru,1 hrnek mléka,1vanilkový pudink,2vejce,1vanilkový cukr
Postup přípravy
Nachystáme si tmavé a světlé těsto.Plech si vyložíme pečícím papírem a nebo jej vymažeme a vysypeme moukou.
Z tmavého těsta si odlijeme asi hrnek a necháme bokem.
Na plech nalejeme zbytek tmavého těsta.Na něj vylejeme světlé těsto-nelijeme až do kraje(připalovalo by se).
Z odlitého tmavého těsta uděláme nahoru žíhance.
Dáme péct na 230°C.
Z tmavého těsta si odlijeme asi hrnek a necháme bokem.
Na plech nalejeme zbytek tmavého těsta.Na něj vylejeme světlé těsto-nelijeme až do kraje(připalovalo by se).
Z odlitého tmavého těsta uděláme nahoru žíhance.
Dáme péct na 230°C.
tmavé a světlé těsto
před vložením do trouby
koštovačka :o))))))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
matthi
(upraveno)
10. 3. 2010, 22:04
super buchta,znám pod jménem moučník himaláje a fakt je moooc dobrá.