Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

BORŠČ

0.0
BORŠČ

Potřebné ingredience

1 1/2 l vody, 1/4 kg hovězího masa, 1/4 kg vepřového bůčku, 8 dkg mrkve, 4 dkg petržele, 8 dkg celeru, 30 dkg červené řípy, 25 dkg hlávkového zelí, 5 dkg másla, 5 dkg mouky, (125 ml smetany)

Postup přípravy

Hovězí a vepřové maso nakrájíme na menší kostky a vaříme v osolené vodě téměř do měkka. Pak přidáme zlatavou jíšku, na kostičky pokrájenou zeleninu, na nudličky nakrouhané zelí a vaříme 15 minut. Červenou řepu omyjeme, ustrouháme a přidáme ještě do polévky a 5 minut povaříme. Hotovou polévku můžeme zlepšit smetanou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie