(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
moje první práce s modelovací čokoládou
Potřebné ingredience
čokoládový korpus,pařížská šlehačka, hořká modelovací čokoláda na ozdůbky,mléčná modelovací čokoláda na potažení
Postup přípravy
Dortík jsem dělala pro svého taťku k narozeninám. Byla to moje premiéra co se modelovací čokolády týká. A co se týká potahování,tak asi i derniéra:o)))
Dort vydržel i 200km přepravu autem a oslavenci se moc líbil,tak co si přát víc....
Dort vydržel i 200km přepravu autem a oslavenci se moc líbil,tak co si přát víc....
pohled shora
ještě z boku
detail
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
giigiina
(upraveno)
10. 3. 2011, 13:31
jste šikovná moc pěkné
Michaela_
(upraveno)
10. 3. 2011, 12:38
prvni dort?...NADHERNY !!
jeremy
(upraveno)
10. 3. 2011, 12:27
překrásný dortík!
Alas28
(upraveno)
11. 4. 2009, 21:16
manhartici
(upraveno)
19. 3. 2009, 16:47
KRÁSA....
Mmyška
(upraveno)
19. 3. 2009, 13:26
Dášo je to nádherné
Ilonáček
(upraveno)
18. 3. 2009, 21:36
už není co dodat
deena
(upraveno)
17. 3. 2009, 18:45
Dášo, ten je opravdu nádherný musím jen já zkoušela tuhle model. čokohmotu 2x a pokaždé to letělo do koše
novota
(upraveno)
17. 3. 2009, 18:24
nou koment nádhera
Hancaa
(upraveno)
17. 3. 2009, 10:57
tak to nemá chybičku!!!!!!!!!!!!!!
Drginka
(upraveno)
17. 3. 2009, 10:53
Úžasnéééé
lejča
(upraveno)
17. 3. 2009, 10:36
To je krása,Dášo taky bych chtěla aspoň jednou zkusit modelovat z čokohmoty...jaký recept jste použila,prosím
dagip
(upraveno)
17. 3. 2009, 10:53
@lejča
receptík je o pár příspěvků níž
lejča
(upraveno)
17. 3. 2009, 12:15
@dagip
už jsem si všimla,díky
Zrušený účet
(upraveno)
17. 3. 2009, 10:35
Je to krása a já jen tiše závidím , mě to nějak s čokoládovou hmotou nejde
jelec
(upraveno)
17. 3. 2009, 10:32
NÁÁÁÁÁÁÁDHERA
madvídek
(upraveno)
16. 3. 2009, 20:09
Ten je dokonalý .Prosím mohla by jste mi prozradit recept na tuto čokoládovou hmotu? Děkuji.
dagip
(upraveno)
16. 3. 2009, 20:24
@madvídek
recept na čokoládovou hmotu mám odsud z MMB Hořká hmota: 200 gramů hořké čokolády 1/4 hrnku kukuřičného sirupu Mléčná hmota: 200 gramů mléčné čokolády 2 a 1/2 - 3 polévkové lžíce kukuřičného sirupu
Michaela_
(upraveno)
10. 3. 2011, 12:42
@dagip
prosim....ten kukuricny sirup instatni?..jako prasek, nebo ho nechat rozpustit?...peceni a dorty a hmoty jsou pro mne stale jedna velka neznama dekuji
madvídek
(upraveno)
16. 3. 2009, 22:24
@dagip
Dášo moc moc děkuji.
Sluníčkooooo
(upraveno)
16. 3. 2009, 10:34
Dášo, vždyť je nádherný!!!! V čem byl problém???? Mě se líbí a moc!
dagip
(upraveno)
16. 3. 2009, 10:41
@Sluníčkooooo
Bojovala jsem s potahováním...a to doslova Hmota se mi nechtěla dobře spojit,pouštěla pořád tuk a když jsem to nechala dýl odpočinout,tak jsem zase dobu propracovávala,jak byla tuhá...nevím,jestli to bylo čokoládou (potah jsem dělala z mléčné Orionky) nebo rukama U ozdůbek z hořké čokolády jsem si nemohla stěžovat.
Jentl
(upraveno)
16. 3. 2009, 9:50
Ten je nádherný, krásná čokoládová krajka, derniéru odsuňte na neurčito!
Čmelák
(upraveno)
15. 3. 2009, 22:47
Dášo, je kouzelný, byla by škoda s vašim talentem už nevytvořit žádný takový skvost !!!
Ivushkak
(upraveno)
15. 3. 2009, 22:41
Tomuhle teda říkám nááááádhera
klekanda
(upraveno)
15. 3. 2009, 22:10
Tak ten je tedy nádherný