Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 24 návštěvníků)

BEBE řez

0.0
BEBE řez

Potřebné ingredience

2x Bílé bebe sušenky
2x Hnědé bebe sušenky

Na krém: 1 máslo, vanilkový puding, 3 dcl mléka a cukr dle potřeby, kakao

Postup přípravy

Uvaříme puding ve třech decích mléka a necháme vychladnout. Rozměklé máslo vyšleháme s cukrem a přidáme poding. (cukr přidávám postupně podle sladkosti). do jedné půlky přidáme kakao aby nám vznikly jeden bílý a jeden hnědý krém.
Já si vyložím plech alobalem a na stojato začínám dávat sušenky. Bílou sušenku namažu světlým krémem, a tmavou tmavým, a kladu vedle sebe. z tété dávky jsou dvě rolády. Potom velé zabalím do alobalu a dávám do lednice na cca 12 hodin, aby sušenky nasály krémem. Potom se roláda krájí ze šikma, aby to vytvořilo proužky. Je to skvělé!!!!!!!!!!!! Dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

markéta265 27. 3. 2009, 11:30
(Y) (Y) (Y)supééér, tetko (Y) (Y) (Y)tak nám to na léto připrav ke kafíčku (zajic), protože se asi dřív neuvidíme :'( :-@... (chripka) 8o| 8o| 8o| Recept se mi líbí moooc (D), moje mamina máčí sušenky v rumu, aby nebyly suché, ale já skoroabstinent to nemusím 8-| 8-| 8-|.Takže to je vezre pro dospělé a mlsné jazýčky :-p.
lenavackova 15. 3. 2009, 14:13
Andrejko,konečně někdo,kdo dal fotografii na řezu.Na tyhle rolády se chystám dlouho,recept mám snad už sto let,ale nikdy jsem neviděla řezy na řezu.Moc děkuju a tleskám (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie