(recept
si oblíbilo 39 návštěvníků)
Zapečené brambory v alobalu
Potřebné ingredience
6 větších syrových brambor, 250 g vepřového (kuřecího) masa, 250 g točeného salámu (2-3 párky), 1-2 cibule, 1-2 stroužky česneku, 1 lžíce oleje, sůl, drcený kmín a mletá paprika
Postup přípravy
Brambory, maso, salám a cibuli nakrájíme na kostičky, česnek buď na plátky nebo ho utřeme. Přidáme lžici oleje a koření. Promícháme všechny ingredience. Pekáček vyložíme alobalem, nasypeme směs, urovnáme a přikryjeme 2. alobalem. Dáme péct na cca 45 minut při 200´C. Zkoušíme, zda jsou brambory měkké.
Brambory nejsou suché, ale krásně šťavnaté.
Brambory nejsou suché, ale krásně šťavnaté.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
21. 1. 2015, 15:56
Ninouš
(upraveno)
21. 1. 2015, 8:55
Včera jsem recept vyzkoušela a super,celé rodině moc chutnal. Přidala jsem ještě mrkev a dýni ,salám jsem nedala a ke konci pečení jsem zasypala sýrem.Moc děkuji za recept,byl bez práce,šťavnatý a výborný.