Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept

Rybízový koláč

0.0
Rybízový koláč

Potřebné ingredience

12 dkg Rama Creme Bonjour máslová pochoutka
4 žloutky
2 dcl mléka
2 lžíce cukru krystal
25 dkg polohrubé mouky
1 sáček prášek do pečiva
4 bílky
20 dkg cukru
1 l rybízu

Postup přípravy

Postup přípravy:
Ramu ušleháme s cukrem a žloutky, pomalu přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva a mléko. Dáme na vymaštěný a moukou vysypaný plech. Z bílků a cukru ušleháme sníh, do sněhu zamícháme rybíz a rozetřeme na těsto před pečením. Množství je na menší plech nebo pekáč. Trouba 175 stupňů - 25 minut.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie