(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Ananaska
Potřebné ingredience
1 1/2 hrnku polohrubé mouky, 1 1/2 hrnku cukr krupice, 2 vejce,1 prášek do pečiva, 2 lžičky sody, 1 ananasový kompot
krém: mandlový pudink, 1/4l mléka (já dala trošku víc), 1 zakysaná smetana, 10dkg másla a moučkový cukr dle chuti
čokoláda: rozehřáté figurky (z vánoc, velikonoc.., nebo čokoládu)
Postup přípravy
Vše sypké smícháme, potom přidáme kompot, který rozmixujeme i se šťávou a vejci. Vlijeme k sypké směsi a smícháme dohromady. Pečeme na moukou vysypaném plechu při 180°C do růžova.
Připravíme si krém: uvaříme mandlový pudink z mléka, po vychlazení vyšleháme s máslem a zakysanou smetanou a dosladíme cukrem. Namažeme na upečenou buchtu a pocákáme čokoládou.
Určitě vyzkoušejte, je to šťavnatá a výborná buchta. Každý kdo ji ochutnal, chtěl hned recept.
Připravíme si krém: uvaříme mandlový pudink z mléka, po vychlazení vyšleháme s máslem a zakysanou smetanou a dosladíme cukrem. Namažeme na upečenou buchtu a pocákáme čokoládou.
Určitě vyzkoušejte, je to šťavnatá a výborná buchta. Každý kdo ji ochutnal, chtěl hned recept.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé