Marlenka se včelkou Májou - medovník
Potřebné ingredience
recept dle MMB - marlenka z litých plátů a nevařeného salka .... jen místo krupičky do krému jsem dělala kaši jen z mléka a mouky a salko jsem dala téměř celé.
Postup přípravy
Díky postupu je medovník za chvíli hotový, pláty jsou hned měkké narozdíl od tradičního váleného medovníkku - dělá se s tím super. Salko není třeba vařit, takže celá práce je za hodinku hotová. Aby to nebylo jen tak holé z marcipánu jsem nahoru posadila včelku "jestli vypadá jako Mája nevím :-)) "
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zrušený účet
(upraveno)
7. 4. 2010, 14:39
Prosím jak se recept na MMB PŘESNĚ JMENUJE NEMŮŽU HO NAJÍT.Pochopila jsem to dobře ,že těsto se neválí,ale leje na plech???
jelec
(upraveno)
13. 3. 2009, 22:52
KRÁÁÁÁÁÁÁSA
Zrušený účet
(upraveno)
13. 3. 2009, 8:37
Mňam!!! Vypadá to báječně a ta Mája je ták roztomiloučká, že ji snad nemůže nikdo sníst
Sendy82
(upraveno)
13. 3. 2009, 10:12
@
Děkuju, máte pravdu, zrovna jsem volala manželovi (dělala jsem mu to do práce) a prý to kolegyně okamžitě sundala a nedovolila snís, že si to bere domů