(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Pečená kuřecí prsa se středomořskou zeleninou a rozpečenou bylinko-česnekovou bagetou
Potřebné ingredience
Suroviny:
600 g kuřecích prsou na půl překrojených,
400 g mražené grilované zeleniny,
1 ks francouzské bagety,
1 stroužek česneku,
grilovaní koření,
2 PL bylinkového pesta,
200 g Hellmann´s Tatarské omáčky,
čerstvé bylinky dle chuti (bazalka, pažitka, tymián).
Postup přípravy
4 porce, 45 minut
Pracovní postup:
Kuřecí prsa okořeníme grilovacím kořením a po obou stranách opečeme. Zeleninu si nakrájíme na plátky, okořeníme, ogrilujeme, pokapeme olejem a přidáme nasekané bylinky. Bagetu nakrájíme na plátky a na pánvi opečeme, potřeme česnekem a bylinkovým pestem. Grilovanou zeleninu vyskládáme na talíř a na ní položíme šikmo překrojené kuřecí prso. Přidáme tatarskou omáčku Hellmann´s, bagetu a dozdobíme snítkou čerstvých bylinek.
Pracovní postup:
Kuřecí prsa okořeníme grilovacím kořením a po obou stranách opečeme. Zeleninu si nakrájíme na plátky, okořeníme, ogrilujeme, pokapeme olejem a přidáme nasekané bylinky. Bagetu nakrájíme na plátky a na pánvi opečeme, potřeme česnekem a bylinkovým pestem. Grilovanou zeleninu vyskládáme na talíř a na ní položíme šikmo překrojené kuřecí prso. Přidáme tatarskou omáčku Hellmann´s, bagetu a dozdobíme snítkou čerstvých bylinek.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé