Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

SVATOJÁNSKÝ STEAK S ČESNEKOVÝMI BRAMBORAMI

0.0
SVATOJÁNSKÝ STEAK S ČESNEKOVÝMI BRAMBORAMI

Potřebné ingredience

4 PLÁTKY KUŘECÍCH PRSOU
200 GR NIVY
150 ML SMETANY
OLEJ
SŮL
PEPŘ
MLETÁ PAPRIKA
800 GR BRAMBOR
4 STROUŽKY ČESNEKU
150 GR MÁSLA
POLÉVKOVÉ KOŘENÍ

Postup přípravy

NIVU NASTROUHÁME NAHRUBO DO MISKY, ZALIJEME SMETANOU A PROHŘÍVÁME AŽ JE OMÁČKA HLADKÁ.
BRAMBORY VE SLUPCE OMYJEME, ROZKRÁJÍME NA ČTVRTKY A KLADEME SLUPKOU NA SUCHÝ PLECH.PEČEME DO MĚKKA A DO ZLATOVA.
V MÍSE ROZEHŘEJEM MÁSLO A PROLISUJEME DO NÍ ČESNEK.HOTOVÉ BRAMBORY NASYPEME DO MÍSY, PROMÍCHÁME S MÁSLEM A ČESNEKEM,OSOLÍME.

KUŘECÍ PRSA LEHCE NAKLEPEME, OSOLÍME A OKOŘENÍME A OPEČEME NA OLEJI.
OPEČENÝ STEAK PŘELIJEME OMÁČKOU Z NIVY A PODÁVÁME S ČESNEKOVÝMI BRAMBORAMI.
****DOBROU CHUŤ***

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie