(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
SVATOJÁNSKÝ STEAK S ČESNEKOVÝMI BRAMBORAMI
Potřebné ingredience
4 PLÁTKY KUŘECÍCH PRSOU
200 GR NIVY
150 ML SMETANY
OLEJ
SŮL
PEPŘ
MLETÁ PAPRIKA
800 GR BRAMBOR
4 STROUŽKY ČESNEKU
150 GR MÁSLA
POLÉVKOVÉ KOŘENÍ
Postup přípravy
NIVU NASTROUHÁME NAHRUBO DO MISKY, ZALIJEME SMETANOU A PROHŘÍVÁME AŽ JE OMÁČKA HLADKÁ.
BRAMBORY VE SLUPCE OMYJEME, ROZKRÁJÍME NA ČTVRTKY A KLADEME SLUPKOU NA SUCHÝ PLECH.PEČEME DO MĚKKA A DO ZLATOVA.
V MÍSE ROZEHŘEJEM MÁSLO A PROLISUJEME DO NÍ ČESNEK.HOTOVÉ BRAMBORY NASYPEME DO MÍSY, PROMÍCHÁME S MÁSLEM A ČESNEKEM,OSOLÍME.
KUŘECÍ PRSA LEHCE NAKLEPEME, OSOLÍME A OKOŘENÍME A OPEČEME NA OLEJI.
OPEČENÝ STEAK PŘELIJEME OMÁČKOU Z NIVY A PODÁVÁME S ČESNEKOVÝMI BRAMBORAMI.
****DOBROU CHUŤ***
BRAMBORY VE SLUPCE OMYJEME, ROZKRÁJÍME NA ČTVRTKY A KLADEME SLUPKOU NA SUCHÝ PLECH.PEČEME DO MĚKKA A DO ZLATOVA.
V MÍSE ROZEHŘEJEM MÁSLO A PROLISUJEME DO NÍ ČESNEK.HOTOVÉ BRAMBORY NASYPEME DO MÍSY, PROMÍCHÁME S MÁSLEM A ČESNEKEM,OSOLÍME.
KUŘECÍ PRSA LEHCE NAKLEPEME, OSOLÍME A OKOŘENÍME A OPEČEME NA OLEJI.
OPEČENÝ STEAK PŘELIJEME OMÁČKOU Z NIVY A PODÁVÁME S ČESNEKOVÝMI BRAMBORAMI.
****DOBROU CHUŤ***
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé