(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Preclíky z nekynutého těsta
Potřebné ingredience
500 g hladké mouky,150 g rozehřátého másla,2 žloutky,1 malou lžičku soli, 1 celé droždí, asi 1,5 dc mléka podle hustoty těsta aby se nelepilo.
Postup přípravy
Vypracuje se těsto , za mě dělala pekárna ,ale nenechá se kynout a ihned se tvarují preclíčky.Ty se namáčejí v rozšlehaném vejci a potom se namočená strana obalí v máku ,hrubé soli ,pálivé paprice,kmínu apod jak kdo má rád.Pečou se na pečícím papíře na 220 C.
Výborné k vínku ,pivu i třeba jen tak na chutˇ.
Výborné k vínku ,pivu i třeba jen tak na chutˇ.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé