Tvarohový koláč s ovocem a želatinou

Potřebné ingredience
Těsto:8 vajec,8 lžic moučkového cukru,8 lžic polohrubé mouky,1 prášek do pečiva,2 lžice oleje,6 lžic vody,
Krém:500 jemného tvarohu,250 g másla,2 vanilkové cukry,citrónová kůra,2 konzervy mandarínek,borúvky Želatina:2 vanilkové pudinkové prášky,2 balíčky nápoje v prášku,šťáva z kompotu,
Postup přípravy

Suroviny na piškotové těsto smícháme a vylejeme na máslem vymazanej a moukou vysypanej plech.Dáme péct na 160 stupňú.Pečeme 15-20 minut .Po upečení a vychladnutí potřeme marmeládou.

Suroviny na krém.

Krém:Tvaroh utřeme s máslem,vanilkovým cukrem a citrónovou kůrou.Odložíme do lednice.

Vychladnutým krémeme potřeme těsto a "rozdelíme" alobalem.

Na krém rovnoměrně rozvrstvíme ovoce

Suroviny na želatinovou polevu.

Pudinkový prášek uvaříme v 400 ml vody smíchanej se štavou z kompotu.Po uvaření hustej zmesi na závěr přidáme nápoj v prášku.

První poleva

Rovnoměrne polijeme ještě teplou želatinou.Rychle hustne!

Druhá poleva

Zopakujeme postup jako pri první polevě.

Koláč necháme stuhnout v lednici.Nakrájíme až po úplném stuhnutí.

Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
