(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
gulášovka z pomalého hrnce
Potřebné ingredience
cibule,mleté maso, brambory.masox,koření,hotová jíška
Postup přípravy
na dno hrnce dame nakrájenou cibuli,mleté maso ,brambory na kostičky,kořeni jaké jsme zvyklí používat to je ,kmín,pepř ,paprika já dávám i trochu gyros ,sušený česnek,2kostičky masoxu.Zalijeme podle oka vodou a dame pomalit na 4 hodiny .Nakonec dosolíme a zahustíme hotovou jíškou a dáme ještě tak 30minut pomalit.Výhoda tohoto hrnce je že ho naplníte .zapnete a nemusíte si ho všímat, no proste nemusíte stát u plotny.Jestli máte někdo nějaké receptiky ráda uvítám.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé