(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Sekaná svíčková
Potřebné ingredience
mrkev,petžel,celer,cibule,masox,mouka hl.,smetana,máslo,
Postup přípravy
Do hrnce najemno nastrouháme 3 větší očištěné mrkve,petržel,trochu celeru a oloupanou cibuli. Přihodíme 2 kostky masoxu, zalijeme vodou a dáme vařit. Podle chuti necháme chvilku povařit, aby mrkev a ostatní byli měkké
Mezitím si připravíme smetanu, ve které rozmícháme trochu hladké mouky. Touto smetanou s moukou zahustíme vodu s mrkví,ostatní . Pokud se zdá omáčka stále málo hustá, můžeme ještě hustotu, dodělat moukou rozdělanou ve stud.vodě zakvedlat
Nakrájíme sekanou a vhodíme jí ohřát do omáčky. Ochutíme případně ještě solí,brusinkami,citron
s knedlíkem ,možnost obměny udělat z mletého masa kuličky místo sekané
Mezitím si připravíme smetanu, ve které rozmícháme trochu hladké mouky. Touto smetanou s moukou zahustíme vodu s mrkví,ostatní . Pokud se zdá omáčka stále málo hustá, můžeme ještě hustotu, dodělat moukou rozdělanou ve stud.vodě zakvedlat
Nakrájíme sekanou a vhodíme jí ohřát do omáčky. Ochutíme případně ještě solí,brusinkami,citron
s knedlíkem ,možnost obměny udělat z mletého masa kuličky místo sekané
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé