NADÍVANÉ OČI
Potřebné ingredience
sloní oči( můžou být i jiné), sůl, vodu, lístkové těsto, vajíčko, čínské zelí
Postup přípravy
Potřebujete šest párů sloních očí. Dáte je vařit do slané vody na půl hodiny. Koupíte si lístkové těsto a v něm už uvařené oči obalíte. Pak je dáte péct do trouby, na hodinu. Když jsou upečené, hodíte je do vajíčka. Dáte je ještě jednou do hrnce a dusíte je tři hodiny. Dušené oči podáváme s čínským zelím nebo s krvánky. AŤ SE VÁM TO PODAŘÍ.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ráša
(upraveno)
28. 2. 2013, 19:55
když je něco nadívané tak je to spíš plněné ne? měly by se něčím naplnit
Brůs
(upraveno)
28. 2. 2013, 19:54
černa hora
(upraveno)
15. 3. 2010, 19:51
No Jani s Vámi bych chtěla mít dvoudomek!!!!!! Další Vaše dobré pomeje!!!!!!!Ty nadívané oči nemají chybu!!!!!!
snecka
(upraveno)
6. 5. 2009, 15:58
holky, az to budete nekdo delat , ....... hodte sem prosím fotku
Iva 61
(upraveno)
24. 4. 2009, 18:54
Tinča
(upraveno)
24. 4. 2009, 13:02
Páááni, já Vám na to málem skočila
MILU999
(upraveno)
23. 4. 2009, 15:31
lenavackova
(upraveno)
7. 3. 2009, 13:59
cha,cha,cha to musí být dobrota
Pavla s
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:48
pošly mi slona
žingi
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:53
@Pavla s
ho chová jen pro svou potřebu
Pavla s
(upraveno)
7. 3. 2009, 11:04
@žingi
ta je , ale lakomá
Dadulaaa
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:03
ratafa
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:01
Možná hloupý dotaz,ale co to jsou ty "Sloní oči"?Děkuji..
hanulice
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:21
@ratafa
Spíš to vypadá,že si někdo dělá
lienka26
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:23
@hanulice
Zadna ,ale mnamka
hanulice
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:25
@lienka26
Fakt jo?A kde ty oči prodávají?
lienka26
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:25
@hanulice
no sloni nesezenete ,ale hlavy od ryb jo
tygrova
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:38
@lienka26
kam chodíte na tu fantazii???
hanulice
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:27
@lienka26
no neblázněte,to fakt se dělá z nějakejch očíček?
lienka26
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:27
@hanulice
No samo ,kdyz se nekde muzou jist cervy ,proc ne tohle
hanulice
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:29
@lienka26
Pravda je,že proti gustu... ,já teda zblajznu všechno,a co jsou ty krvánky?
lienka26
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:30
@hanulice
Potřebujeme hrnec prasečí krve. Krev nalijeme do hrnce s jíškou (světlou na másle) a mícháme ji tak dlouho, dokud se nezačne vařit. Potom do hrnce přidáme nastrouhanou mrkev, hrušku a švestku. Do omáčky přidáme ještě pět lžic hladké mouky, zamícháme ji a necháme vařit ještě deset minut. Podáváme s nadívanýma očima .
hanulice
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:32
@lienka26
Jani,teda nejsem nezkušená ani mladá kuchařka,ale docela
žingi
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:44
@hanulice
ona kecá,nevěřte jí,má jen bujnou fantazií.Myslíte,že by jí to doma vzali do huby
lienka26
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:33
@hanulice
hanulice
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:34
@lienka26
Tak stejně srandičky? ,zrovna mě napadlo,až klepneme králíky,tak budou králičí očíííííííí
žingi
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:44
@hanulice
taky dobrý.Jí je můžete poslat
hanulice
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:52
@žingi
No,chudáci zvířátka
žingi
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:54
@hanulice
tak stejně je klepnete,tak jím to je úplně jedno,né
lienka26
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:04
@ratafa
Oci ze slona
žingi
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:14
@lienka26
ještě,že umíš každému poradit Tchýně dělávala pomazánku Sloní žrádlo
lienka26
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:16
@žingi
...tu sem delala a ta nam nechutnala
žingi
(upraveno)
7. 3. 2009, 10:18
@lienka26
už si to nepamatuji,to je moc let,víš,že jsem jiný ročník