VUŘTGULÁŠ SE ZÁZVOREM
Potřebné ingredience
PRO 4 OSOBY - 5 DKG ČERSTVÉHO ZÁZVORU, 4 NOŽIČKY LIBERECKÝCH PÁRKŮ, 8 BRAMBOR, 1 CIBULE, KÁVOVÁ LŽIČKA SOLI, 1 POLÉVKOVÁ LŽÍCE GULÁŠOVÉHO KOŘENÍ, 1 POLÉVKOVÁ LŽÍCE KEČUPU, 1 POLÉVKOVÁ LŽÍCE SOJOVÉ OMÁČKY, JÍŠKA NA ZAHUŠTĚNÍ, TUK
Postup přípravy
ZAČÍNÁME KLASICKY OSMAŽENÍM CIBULKY
PŘIDÁM LIBERECKÉ PÁRKY, KOŽENÍ, SŮL, SOJOVOU OMÁČKU, KEČUP
NÁSLEDUJE NASTROUHANÝ ZÁZVOR, STAČÍ CCA 5 DKG
POSLEDNÍ PŘIDÁVÁM BRAMBORY, VŠE KRÁTCE ORESTUJI, ZALEJI VODOU A VAŘÍM CCA 15 - 20 MINUT. KDYŽ JSOU BRAMBORY MĚKKÉ, TAK ZAHUSTÍM JÍŠKOU, PŘÍPADNĚ JEŠTĚ DOCHUTÍM - SŮL.......
DÍKY ZÁZVORU MÁ GULÁŠ MALIČKO JINOU CHUŤ, ALE URČITĚ VÁM ZACHUTNÁ. DOBROU CHUŤ :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé