(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Zapečené mleté maso s omajdou, sýrem a brambory
Potřebné ingredience
500g mletého masa, které ochutíme jak jsme zvyklí, 1 cibulka, 3 střední brambory, 2 vejce, 8 lžíc kečupu, 2 lžíce horčice, 8 lžic mléka, 15 - 20 dkg sýra cihly, sůl, pepř, grilovací koření, olej a strouhanka na pekáč
Postup přípravy
Mleté maso klasicky ochutíme, do vymazaného a vysypaného pekáčku natlačíme po celém dně a kousek po stranách mleté maso a pečeme na 180 stupňů 20 minut.
Brambory nakrájíme na kostičky a dáme povařit do poloměkka. V míse umícháme vejce, hořčici, kečup, mléko, pepř, sůl, gril. koření. Nakrájíme cihlu na kostky.
Po 20 minutách vyjmeme maso, na to dáme brambory, cihlu a zalijeme "kejdou"
Pečeme ještě dalších 20 minut při cca 150 stupních.
Dobrou chuť!
Brambory nakrájíme na kostičky a dáme povařit do poloměkka. V míse umícháme vejce, hořčici, kečup, mléko, pepř, sůl, gril. koření. Nakrájíme cihlu na kostky.
Po 20 minutách vyjmeme maso, na to dáme brambory, cihlu a zalijeme "kejdou"
Pečeme ještě dalších 20 minut při cca 150 stupních.
Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé